Hihhih, tänään heräsin aikaisin, vanhasta tottumuksesta (syy: koulu) kuudelta, ja siinä sitten aikani mietiskelin että mitäs vattuu tässä nytten tekisi. päätinpä sitten lukea kirjaa nimeltä Althasus, matka maailman ääriin, jonka veljeni antoi minulla lainaan (?) luin sitä johonkin reilu sata puol sivulle ennen kuin luin takakannen. Joopam siellä sitä kehutaan hyväksi kirjaksi, ja tavallaab se sitä onkin, hyvä kirja mutta voisi olla mielenkiintoisempi kirjoitustyyli, nykyistä on hiukan epämiellyttävä lukea, mutta vain hiukan, muuten se on mahtava kirja puhuvine kissoineen ja ötököineen. Se on paksu kirja, mutta enköhän minä lue sen tuossa tuokiossa.

Sitten äiti heräsi kahdeksalta ja antoi onneksi meikän vielä lukeakin, mutta jouduin auttamaan vähän väliä äitiä sen vaatehuoneen siivous urakassa. Sitten aamupala: muroja, nam! vieläpä uusia ja tuoreita, muuten arvaukseni osui oikeaan, eilen illalla söin viimeisen karkin karkkipussistani XD äiti joi kahvia ja söi ruisleipää. Seuraavaksi lukeminen ei innostanut vaan kastelin kukat jääkylmällä vedellä. Meitin vaaleen punainen st. paulia kukkasen lehti vain kasvaa kasvamistaan mutta ei tuota uusia alkuja sitten millään, se lehti on nyt meitin kämmenen mittainen, kun se laitettiin kuukausi ja toinenkin sitten multiin niin se oli alle puolet kämmenestäni. Härreguud mitn se kasvaa! Loput santtu vauvat mitkä laitettiin viikko sitten ovat kiltisti mullissa eivätkä kasva, ne tuottavat omaisuuden jos viitsisin myydä ne kukkakauppaan XD, pitääkin tuota yrittää kunhan niitä alkuja edes tulee. Rahapuut voivat hyvin.

Ulos, piirtelin hetken kettuja, nyt Taran kettuna j aitseni viereen, jätin värityksen myöhemmälle ja painuin ulos, kävelin kaverini luokse, "se on töissä" siellä koulussansa nyt, joten ei voi mitään, hihhluoin pitkin Beachvillagen katuja ja loppu tunnin istuskelin pienen leikkipuiston keinussa kuunnellen mp3 soitinta. Jees, oli hauskaa, kuvittelin että mrs. Jay Alexander (joo ei kirjoiteta noin) tulee ja sanoo "Oh my good, you have beatifull eyes and all! would you want to be a model and cme with me in Amerika?" Just joo, meitti on liian lyhyt, mutta olihan se kivaa. sitten käveli ihastuskin siitä ohi (kuvitelmissani) ja taisin nukahtaa hetkeksi Stupid Girls'sin soidessa, ainakin heräsin kun Apulannan Vasten mun kasvojani rupesi liian kovaa soimaan (mp3'seni säätä itse äänenvoimakuutensa) ja lähdin talsimaan puolen viiden aikoihin kotiin ja nyt istun koneella tylsistyneenä. että ei tässä mitään kummempia. Aivan ja maanantaina on matikan koe.

Huomenna mennään ehkä mummin luokse, en mene mukaan, tekeydyn sairaaksi. Luultavasti.