Tämä viikko on ollut yhtä pervoilua, sanan perimmäisesä merkityksesä, maanantaina oli uskonnonkokeet, ja niistä selvisin seiskalla, ei paha, oli muuten vaan meidän luokan huonoin numero ^^' Ei siinä mitään, tiistaina oli kemian kokeet, joiden numeroa en tiedä vielä, mutta jotka menivät mönkään kummiskin. Sekä Mondayn että Tuesdayn koe oli samassa luokassa, harmiksi en iatu kaverini vieressä joten en voinut vilkaista sen paperia, se kyllä ussan kokeessa yritti katsoa multa kun ope oli poissa, mutta ei siitä mitään tullut, kun en pahemmin meidän luokkaan luota. Sitä paitsi se ko. tehtävä oli tyhjä. Sitten keskiviikkona: tidii, historian kokeet, niihin luin kuin hullu maanantain ja tiistain, joka osaltaan selittää miksi ed. kokeet menivätkin niin huonosti.. Kokeen aikana huomasin kun opettaja katseli toisen kaverini kenkiä, ja rupesin itsekkin niitä kattelemaan ja unohdin koko kokeen ja sitten lopuksi väänsin Kuuban kriisistä jotain epäselvää. Kokeita ei ole palautettu, eikä toivottavasti palautetakaan.

Torstaina oli kahdet kokeet, maastojuoksu testi sekä ruotsin sanakokeet verbien taipumisista. Ensin oli ruotsin sanakokeet tokalla tunnilla ja.. no 39/40 eli aika hyvin, enkä edes turvautunut kaverin apuun, vaikka se olisikin ollut helposti tehtävissä. Opettajat ovat meidän koulussa sokeita. Paitsi historian, sillä tunnilla ei lunttaaminen käy mielessäkään. Joskus käy mielessä kuinka moni muu huomaa että lunttaan, tai en välttämättä lunttaa, vaan katson kaverini paperia, kuin huomatakseni kuinka helppoa se käytännössä on...sitten oli maastojuoksu testi, sain tietää että tähän asti koko ylä-asteen paras aika 2km oli ollut 12 minuuttia, nopeimmilla se oli jtn 8 minuuttia, vai kuusi? Päätin että nyt teen paremman, juoksin Jassun kanssa ja eka kierros meni jotenkin, ajalla 5:55min. Kun kuulin sen niin kiihdytin ja juoksin melkein koko matkan, kaksi pylväsväliä juoksua, ja yksi lepos, periaatteella ja sain ajakseni 11:18! Hyvä juttu, ensi syksynä tulee parempi, toivottavasti ainakin. Testin jälkeen oli vielä pesäpalloa, Saaran kanssa vitsailtiin että huomaa kyllä pelaako tytöt vai pojat, sillä jätkät pelaa älyttömän nopeaa ja kimmojen peli on vähän sellaista "joo, ai tuollako se pallo on? Pitääkö se hakeakkin?" tyylistä, lukuunottamatta muutamaa erittäin ärsyttävän kilpailunhaluista tyyppiä. Mutta niistä ei tarvitse välittää, eihän?
Ruokailussa oli ties mitä mömmöä ruokana mutta SA PERVERSSIO TEAM:illa oli hauskaa, ruokahalu ei ihme kyllä mennyt. Ruokailun jälkeen oli Terveystietoa ja tadaa, pistarit, oli tunti auditoriossa ja istuttiin ihan lähekkäin ja juteltiin normaalisti ja kerrottiin vastausta toisen perään. Oli hauskaa muutenkin, jäin sitten yhtien ilmaisutaito tunneille ja eihän siinä mitään, hauskaa oli. Perverssit elää pidempään, eikö?

Perjantaina ei tapahtunut kovin erityistä, laulettiin SA perverssio team in kanssa (paitsi yksi) Satulinnaa niin että kaikki kuuli. ^^ Ruotsin tunti oli muuten kieli studiossa, aikajännä. Loppupäivänä kävin kaupassa ostamassa maitoa ja karkkipussin, josta on enää jonkun verran jäljellä, häivyn varmaan koneelta ja menen ottamaan päiväunet, väsyttää.

-Kettju, kiitos kun sain taas kerran avata suuni.