Flirttailu on sitten ihanaa. Lovely,  I <3 Flirt.

Raamatunlukupäiväkirja: 8+, exellente
Kemman koe: 6, ookoo ed. oli seiska
Enkun sanis: 10 ja toinen 9-
Ussan koe: 7
TT pistarit: 7 & ?

Loput kokeet tulevat tämän tai seur. viikon aikana, olenko minä hiku? Ehkä enkussa, mutta..? Ussan koe meni upeasti, kokeen loputtua oli fiilis "Jes, ysi tulee" joten petyin kyllä vähän.. päivis oli maailman tylsin asia, who cares? (kirjoitus virhe, perkele) Enkun sanikset meni ookoosti, mutta tänään epäonneksi mut siirrettiin Jassun kanssa takaata eteen "kun tytöt on hiukan menettäneet kiinnostustaan olennaiseen taakse siirrettyään" entäs sitten? Silti kokeet menee hyvin, itse asiassa meikää pelottaa vähän tuo todistus, knu matikka on tökkinyt ja pahasti, usssa evvk, liikassakin opettajan kanssa on ongelmie, terveystiedosta nyt puhumattakaan, opettaja on niin ällö, sanan perimmäisessä merkityksessä ettei voi opiskella, ja Jassun kanssa on parempaakin puhuttavaa. Historia menee entiseen malliinsa, sen tunneilla ei löysäillä, multa unohtu vihko ja.. -.-" kävi köpelösti mutta ei mitään. Tekstiili EVVK (kamala lyhennys), mä nukun tuntisin, jos opettajan luokse on valtavat jonot niin.. ei tule mitään, meidän ryhmän, (lue: meidän luokan) pissisten kanssa en tule toimeen, eli siis en melkein kenenkään.. Mutta tekst tunneilla vain on jotenkin sellanen fiilis että ompelukone meni rikki, opettaja ei sitten viitsi raahata itseään korjaamaan sitä joten ensin nukutaan ja sitten puhutaan Piitun kanssa vaikka mitä, jokainen varmaan tajuaa ettei mitään erityisen mukavia.. XD Sille ei sitten sanota! Sit on kemia, ei kiinnosta, so simple, eikä mikään muukaan.

Huomenna on mantsan kokeet, kivaa. (?) En ole lukenut enkä aiokaan, sillä mantsa on tylsää ja ainahan on ysi aikaa parantaa. Huomenna on kotsaa, perkele.

Käytiin marsun kanssa kommelin luolilla päin kävelemässä XD Ja mulla oli sydän kurkussa (voi lol) kun siellä oliin nähty karhuja... -.-" Sorry kaverit, mä en halunnut nähdä niitä mesikämmeniä siellä joten ei menty loppuun asti vaan käännyttiin takaisin..