Matikan koe: 5
Maantieto: 7

Eli ei kovin hyvin mennytkään..................

koko päivä oli yhtä hulabaloota ja minä kun olen vielä kipeä. PERKLE

Meillä oli rokotus tänäi ja ajattelin että "ei se satu" eikä sillo kun pistettiin sattunutkaan, mutta nyt se sattuu niin että on hankala kirjoittaa, mutta kun on tyhmä ja tylsää niin on tyhmä ja on tylsää eikä muutakaan viisasta tekemistä.

Enukn tunnilla sitten letittettiin Annin & Jassun kanssa Millan hiukset hienosti, mutta se ei tykännyt yhtään. (Jotkut eivät ymmärrä kauniin päälle, sori vain Milla)

Eilen enkun tunnilla oli ollut sijainen ja mentiin ulos pelaamaan petankii, pelattiin Millan, Annin ja Jassun kanssa sitten sitä vaikka mä & Jassu yritettiinkin saada Milla lähtemään niin että oltais menty niille mutta ei niin ei. Sitten kompromissi, kun lopetettiin paljon paljon aikaisemmin kuin muut pelaaminen kun ei huvittanut ja sijainen käski meidän sitten kun tuntia oli joku viisi minuuttia jäljellä kantamaan roinat varastoon koska ei oltu autettu tuomaan niitä, sijaiselle tuli kiirettä kun sen piti käydä juttelemaan muitten kanssa niin me lähdettiin hirveetä vauhtii juoksemaan poispäin koululle ja juostiin vessaan jossa sitten oltiin jonkun aikaa kunnes mentiin ulkovälkällä ulos ja sijainen sitten tuli luoksemme naama punaisena (kuten yleensä) huutamaan että on suorittamattomia tehtäviä jotka pitää suorittaa, kävi kyllä pieni "siis mitä?" fiilis oikeastikin päässä kun tuo sijainen ei ole sitä kaikkein mukavinta joukkoa, mutta mentiin sitten kantamaan roinat takaisin ja se ope vielä sano lopuksi että sanokaa sille opelle kenen tunti teillä nyt pitäis olla et se oli mun syy, tyhmä opettaja, mehän oltais voitu lähtee vaikka kymmeksi minuutiksi pois koululta ja hihhuloida & lintsata tämä ko. opettajan verukkeen turvin. no omapa on asiansa, ei niin kummiskaan tehty. Ussan tunnilla olii sitten jtn iha ihme esityksii kirkkopyhistä ja mä sain näytellä Jeesusta! ^^ aihe oli pitkäperjantai

Eipä mitään ihmeempiä siis taaskaan.. -.-